Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään alkuperämerkintähedelmiä.
Sokerina käytetään luomusokeria, ja hillomme ovat taatusti ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti). Valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
Parasta ennen -päivämäärä*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
Luomu mustikkahillo
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Keitettyinä kattilassa, Confit de Provencen erikoishillot valmistetaan tarkoin valituista hedelmistä, ja mahdollisimman usein nimettyjen hedelmien kanssa: Provencen aprikoosi, Provencen viikuna, Lorraine-mirabelle.
Luomusokerilla makeutetut hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra"-hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Maitohillo
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusausta on paljon... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakan päällä...
Parasta ennen*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62%
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakeluverkostonsa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.